ΣΚΙΑΣΗ: Ένας τομέας που στην Ελλάδα, αλλά γενικά στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη, βρίσκεται σε μία από τις πρώτες θέσεις ανάπτυξης.
Αυτό συμβαίνει διότι στην χώρα μας, λόγω της θέσεως της, και κυρίως λόγω των κλιματολογικών συνθηκών, έχουμε ανάγκη όλοι μας να προστατέψουμε τον χώρο στον οποίο ζούμε και εργαζόμαστε από τον ήλιο, και ταυτόχρονα να τον διακοσμήσουμε όσο το δυνατόν πιο όμορφα και μοντέρνα.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΧΩΡΟΥ: Ένας εξίσου σημαντικός τομέας. Πολλές φορές θέλουμε στο σπίτι μας ή στο χώρο της εργασίας μας να εκμεταλλευτούμε όσο περισσότερο χώρο μπορούμε.
Έχοντας λοιπόν πρόβλημα χώρου αναζητούμε προϊόντα που μπορούν χωρίς να καταλαμβάνουν χώρο στο σημείο τοποθέτησης, ταυτόχρονα να μπορούν να διαμορφώνουν το χώρο ανάλογα με τις ανάγκες μας.
Στην Ελλάδα πολλά προϊόντα προσπαθούν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα χώρου και υπάρχει μεγάλη προσφορά αλλά και ζήτηση των προϊόντων αυτών.

Η “ZITAFLEX” ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ 1985 προσπαθεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών στα συστήματα ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΚΙΑΣΗΣ καθώς και στις ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ, με τις οποίες μπορούμε να κερδίσουμε χώρο.
Παράγει και κατασκευάζει λοιπόν:

  • Περσίδες οριζόντιες (στοράκια) μεταλλικά από αλουμίνιο και από ξύλο
  • Περσίδες κάθετες υφασμάτινες
  • Ρολοκουρτίνες από ύφασμα
  • Ρολοκουρτίνες από μπαμπού
  • καθώς και ό,τι άλλο έχει σχέση με την εσωτερική σκίαση

Επίσης παράγει εξ’ ολοκλήρου με μηχανήματα διέλασης πλαστικού καθώς και με μηχανήματα βαφής πλαστικών προφίλ, ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ σε πολλά χρώματα και σχέδια, προσφέροντας λύσεις σε όλα τα προβλήματα χώρου.

ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, η εταιρεία “ZITAFLEX” έχει αποκτήσει τεχνογνωσία και εμπειρία με αποτέλεσμα να παράγει συστήματα σκίασης και πτυσσόμενες πόρτες σε άριστη ποιότητα, με σωστή λειτουργία καθώς και ένα ιδιαίτερο DESIGN.
Σημεία πώλησης των προϊόντων της εταιρείας μας υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα. Με την τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτουμε τα τελευταία χρόνια, έχουμε την δυνατότητα να παράγουμε συστήματα σκίασης και πτυσσόμενες πόρτες που ανταποκρίνονται στην σύγχρονη τεχνολογία και εξέλιξη.

Προσπαθούμε συνεχώς να ανανεώνουμε την γκάμα των προϊόντων μας.
Επίσης έχουμε αρχίσει να απευθυνόμαστε και στις αγορές των Βαλκανίων, μετά την είσοδό τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η εταιρεία “ZITAFLEX” λοιπόν έχει συνεχώς μία πορεία ανοδική. Αυτό συμβαίνει διότι στόχος μας είναι:

  • Η ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ
  • Η ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
  • Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Για όλα λοιπόν τα παραπάνω πιστεύουμε ότι η συνεργασία σας με την εταιρεία “ZITAFLEX” είναι η πιο ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!

Για την εταιρεία,
Ζαχαρακόπουλος Ζαχαρίας